woensdag 7 november 2012

Verjaardagskaartjes van MyloAfgelopen zaterdag kreeg ik een grote opdracht binnen: of ik 25 verjaardagskaarten en 5 kaarten zonder tekst wilde maken! Maar natuurlijk wil ik dat haha! Ik had nog een stuk of 12 kaarten liggen maar voor de resterende 18 moest ik dus nog aan de slag. En ik weet niet of dit herkenbaar is, maar dan ben ik lekker bezig, maak ik voor mijn gevoel echt superleuke kaartjes en dan moet je er afscheid van nemen. En dat vind ik dan zo moeilijk! Omdat ik er zo trots op ben dan haha! Dus besloot ik om meer dan 18 kaarten te maken. In 2 weken tijd kan ik best wel veel maken. En dan kies ik daar weer kaartjes uit die ik dan voor die opdracht gebruik. Ik ben begonnen met plaatjes van Mylo & Friends. Het nadeel van die plaatjes vind ik meestal, dat ze altijd vierkant zijn. Het voordeel daarvan is dan weer wel dat je eigenlijk altijd hetzelfde soort kaartje maakt qua sketch. En als je veel kaartjes moet maken, is dat heeeeeel handig haha! Hieronder zie je wat ik zoal in elkaar heb gefreubeld:
De snijmal is van Nestibillities, het achtergrondpapier en de cardstock is van allerlei blokjes van o.a. Kruidvat en Action en van Forever Friends. De vlindertjes heb ik ooit eens ergens gekocht, de bloemetjes zijn bij de zeeman vandaan en de ballonnen zijn van een stickervel.

Ik word altijd zo verliefd op Mylo-kaartjes, ik kan er niks aan doen hihi. Deze week ga ik druk verder met de overige kaartjes; als ik deze af heb laat ik deze uiteraard even zien!

Veel freubelliefs van Sabrina

1 opmerking:

  1. Hallo Sabrina,

    Die Mylo plaatjes vind ik ook altijd erg schattig!
    Je hebt er leuke kaartjes mee gemaakt!

    Groetjes Hetty

    BeantwoordenVerwijderen