woensdag 1 mei 2013

das lang geleden..... k(r)oningsdag 2013

Daar ben ik weer! De afgelopen maand heb ik het zo ontzettend druk gehad met de voorbereidingen voor de braderie gisteren, dat het bloggen er helemaal bij in is geschoten. Maar deze markt is weer voorbij en dus hebben we weer wat meer tijd voor andere dingen, zoals bloggen. En uiteraard freubelen!

Hebben jullie een leuke dag gehad gisteren? Ik vind dat wij heel erg trots mogen zijn op zo'n mooi koningspaar. Ik vond het ook erg bijzonder om dit alles te mogen zien. En wat een leuke prinsesjes hebben we toch! 

Alle feestelijkheden heb ik gisteravond pas kunnen kijken (ik had alles opgenomen) Ik heb de hele dag op de braderie in het dorp gestaan en dit was onze kraam:
Helaas kwam de zon pas echt door om half 5, toen de markt weer bijna voorbij was maar verder was het de hele dag droog en dat was erg prettig! Ik heb niet super goed verkocht maar wel genoeg om de kraam eruit te halen en dat is genoeg haha.

Afgelopen week heb ik deze kaart nog gemaakt, voor de club van Kaarten maken met Tiets op clubs.nl:


Ik ga het inkleuren van stempels steeds meer doorkrijgen en my god, wat is dat leuk!De sketch is van Tiets, naar een opdracht, waar ook de postzegels voor moesten worden gebruikt. Helaas heb ik een klein foutje gemaakt, dus nu ga ik de kaart (echt vervelend) nog maar een keer maken zodat die wel mee kan doen met de challenge. Gelukkig nog een maandje de tijd haha! Maar ik vind dit kaartje zo ontzettend lief dat ik m toch nog even wilde laten zien.

Nu ga ik maar eens verder met het oppimpen van een notititeboekje voor een opdracht en ik hoop snel weer iets te kunnen laten zien.

Tot de volgende keer!

Veel freubelliefs van Sabrina

2 opmerkingen:

  1. Wat een schitterend mooie kaart Sabrina!
    Het is een mooi plaatje dat je mooi heb ingekleurd.

    Groetjes Hetty

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel voor het compliment Hetty! :)

    BeantwoordenVerwijderen