zondag 1 april 2012

1 april 2012 - weer lekker aan de freubel!

40 jaar getrouwd!

Vorige week waren mijn ouders 40 jaar getrouwd en ter ere hiervan heb ik voor hen een kaartje gemaakt waarbij ik een trouwfoto heb gebruikt:

Gelukkig had m'n moeder niks door toen ik haar voorstelde om haar trouwfoto's digitaal te maken in januari ;)
Ook ben ik crea geweest met andere foto's uit hun trouwalbum en deze heb ik in een lijst samengevoegd. Iets anders dan een kaartje maar wel net zo leuk om te doen!
Het feestje was vorige week in ieder geval heel erg gezellig en m'n ouders waren dolblij met alle creatieve cadeautjes die m'n zus en ik hen hebben gegeven.

Geboortekaartjes
De afgelopen 2 weken ben ik druk in de weer geweest met het maken van geboortekaartjes, want deze zijn een beetje hard gegaan de laatste tijd...... Op de knotsgekke kaarten dagen heb ik de stempels en 3D-plaatjes van de Forever Friends New Arrivals gekocht. Met de stempels heb ik nog niks gedaan (ik kom er nog steeds niet aan toe om hier verder mee te gaan...) maar met de 3D-plaatjes ben ik aardig actief geweest nadat ik nog heel veel andere geboortekaartjes in elkaar heb geknutseld. Hieronder zie je de 2 eerste kaartjes van Forever Friends (de rest is nog niet helemaal af...)

Ik ben er stiekem wel een beetje trots op en vind ze heel erg leuk geworden!

Ik ga vandaag de andere kaartjes maar eens verder afmaken en daarna ga ik weer even wat kinderkaarten maken, want ook deze zijn beetje schaars bij me op het moment. Genoeg te doen dus!

Groetjes van Sabrina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten