maandag 24 juni 2013

Braderie in Bergschenhoek en een verjaardagskaartje hier en daar.....

Afgelopen zaterdag stond ik samen met mijn moeder op de Braderie in Bergschenhoek. Sjees, wat was dit een leuke braderie zeg! Zeker voor herhaling vatbaar! Hieronder zie je onze kraam:
Het was best een goede temperatuur en 's ochtends hadden we nog lekker de zon, maar voor de zekerheid hebben we toch nog maar een zeiltje gespannen....wat geen slecht idee was want nog geen kwartier daarna begon het steeds harder te waaien en ja hoor! Ook nog eens te regenen helaas...... Ondanks dit alles heb ik toch leuk verkocht en mijn moeder gelukkig ook. Maar door de harde wind, die steeds meer op kwam zetten, de regen die maar niet ophield en het feit dat een vrachtwagenchauffeur die wat had gelost bij de plaatselijk Plus besloot om dwars door de braderie heen te rijden omdat hij haast had denk ik en als straf daardoor mooi vaststond tussen de kramen, zijn we wat eerder naar huis gegaan. Er liep niemand meer en die vrachtwagen blokkeerde alles.....zo zie je maar weer: haastige spoed... ;)
De volgende braderie is met anderhalve week op vrijdag 5 juli in Alphen aan den Rijn; een lange dit keer, van 9 uur 's ochtends tot 9 uur 's avonds bij Winkelcentrum Herenhof. Ik ben benieuwd of het weer ons dan eens gunstig gezind zal zijn!

Op de braderie heb ik een kaartje gemaakt voor de uitdaging van juni op de club van Kaarten maken met Tiets. Een hele gezellige kaartenmakenclub is het daar en er zijn altijd leuke uitdagingen te vinden! Dit is het kaartje geworden:
Voorkant:
Binnenkant:
Hij is wel flink zwaar en door de roosjes lastig te versturen per post, maar om iemand cadeau te geven is hij natuurlijk wél uitermate geschikt!

Gisteren was dan de verjaardag van Marenda, waarvoor ik heel veel uitnodigingen heb mogen maken een paar weken terug. Natuurlijk kreeg zij ook een echt verjaardagskaartje van me:
Voorkant:
 Binnenkant:

Vanavond ga ik maar eens challenge #78 van het CCWS-blog maken, want daarmee loop ik een tikkeltje achter. Een fijne avond vanaf hier en tot de volgende keer!

Veel freubelliefs van Sabrina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten