vrijdag 7 juni 2013

Notitieboekje in opdracht gemaakt

Inmiddels is het alweer juni en het is ook eindelijk prachtig weer! De afgelopen tijd heb ik het erg druk gehad met een braderie, de voortuin opnieuw aanleggen, helaas ook een sterfgeval in de familie en het maken van een paar opdrachtjes.

Zo had ik de opdracht gekregen voor een notitieboekje in de kleur roze en de tekst "Diary "i.p.v. "notes". De rest mocht ik zelf invullen. Nou, dat is natuurlijk heel goed te doen! Dit is het eindresultaat geworden:

Dit boekje is in A5-formaat gemaakt, want de andere notitieboekjes zijn zo hard gegaan dat ze alweer op waren! Ik heb een stempel van Magnolia gebruikt en deze heb ik ingekleurd met flex- en pro-markers. Het achtergrondpapier is van de action, net als het roze gekleurde kant. De roze letters heb ik eens bij de zeeman gekocht. De achterkant van het boekje is het zelfde, zonder de magnoliastempel maar mét de stempel van "Handmade by:" erop. De snijmal die ik heb gebruikt is van nestabillities (just love them!)

Afgelopen 18 mei hadden we weer eens een braderie, dit keer in Capelle aan den IJssel aan de Doormanstraat. Dit was een supergezellige braderie! We stonden naast een poffertjeskraam, tegenover de warme stroopwafelboer en een hamburgerkraam stond ietsje verderop. We hadden gelukkig genoeg thermoskannen warm water meegenomen want het enige jammere van die dag was het ijskoude weer! Hierdoor hebben we alledrie ook helaas niet veel kunnen verkopen maar het was wél erg gezellig!


Op deze braderie kreeg ik wel een hele leuke opdracht: het maken van 12 uitnodigingen! Dit kaartje laat ik later nog even zien, want ze zijn pas vandaag op de post gegaan en ik wil de verrassing natuurlijk niet verpesten van de verzender ;)

Ook heb ik voor de club van "kaarten maken met tiets" nog een kaartje gemaakt:
Dit was voor de uitdaging van mei/juni. Tekstje heb ik zelf op de computer gemaakt, de stempel van Magnolia heb ik ingekleurd met de pro- en flex-markers. Het achtergrondpapier is van Action en Xenos, het lint is van de action en de roosjes zijn van het kruidvat. De postzegels hoorden bij de uitdaging en heb ik gekregen via de clubs van kaarten maken tiets.

Dat was dan weer even een korte update van de afgelopen weken haha! Binnenkort schrijf ik zeker weten weer iets; de rust is redelijk teruggekeerd hier gelukkig!

Ik wil jullie een heel fijn en vooral een warm en zonnig weekend toewensen!

Veel freubelliefs van Sabrina1 opmerking:

  1. Je hebt een hele mooie kaart en notitieblokje gemaakt en je kraampje ziet er leuk uit, jammer dat je niet zoveel verkocht hebt.

    Groetjes Hetty

    BeantwoordenVerwijderen