woensdag 14 oktober 2015

Hoera 7 jaar - 14 oktober 2015

Hallo allemaal!

Ook ik ben ervoor gezwicht: ik heb een kaartje gemaakt voor de oudste dochter van m'n vriendin en dit meisje is gek op ballet, K3 en... Elsa van Frozen!

Dus heb ik mijn allereerste Frozen-kaartje gemaakt! Vorig jaar was het een balletkaart, dus ik wilde dit jaar wel eens wat anders maken.

En dit is m geworden:


Dit keer heb ik de sketch gebruikt van de challenge op het blog van Noor & zo.  Bijna al het gebruikte materiaal op deze kaart is van Noor! Design. Dit is de sketch van deze maand:


Leuke sketch toch!


Bovenin de kaart heb ik één van mijn favoriete mallen gebruikt voor verjaardagskaartjes: de vlaggetjes mal. Deze heb ik eerst op wit papier uitgestanst en daarna op designpapier. De vlaggetjes van het designpapier heb ik uitgeknipt en weer geplakt op de witte vlaggetjes. En daarop heb ik uitgestanste witte lettertjes geplakt.


Met de zelfde stans heb ik met wit papier de letter voor de naam"Romy" gemaakt en deze zo op de kaart geplakt. Gezellig naast Elsa.


Bij Elsa heb ik 3 witte sneeuwvlokken geplakt, uitgestanst met de prachtige sneeuwvlokkenmallen op wit papier. In t midden heb ik een blauwe parel geplakt, deze komen bij CChobby vandaan. Ook in de hoekjes van de kaart heb ik deze pareltjes gebruikt. Dat maakt de kaart veel meer af.


Romy werd 7 jaar, dus ik heb mijn onlangs aangeschafte shape-art-mal Cijfers van Dutch Doobadoo tevoorschijn gehaald en de 7 uitgeknipt. Ik wilde deze mal al heel lang hebben en ik ga m zeker veel vaker gebruiken!

Elsa heb ik van internet afgehaald, uitgeprint op fotopapier en uitgeknipt.

Ik vind m zelf erg leuk geworden. De reactie van Romy zegt genoeg: "WAUW een Elsa-kaart!" Missie geslaagd, denk ik zo ;)

Dit was t weer voor nu, leuk dat je even op mijn blog langs bent gekomen!
2 opmerkingen:

 1. Een heel mooi Frozen kaartje! Leuke details zoals de vlaggetjes en sneeuwvlokken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je!

   Ik ben gek op die vlaggetjes, gebruik ze ook best wel vaak. Zeker op kinderkaartjes vind ik ze zo leuk! :)

   Verwijderen