donderdag 2 juli 2015

een meisje die 7 werd en een jongen die 6 is geworden - 2 juli 2015

Het regent weer verjaardagen in onze familie- en vriendenkring en afgelopen week hadden we de verjaardag van Marenda (7) en Tim (6). 
Voor Marenda hadden we een groot cadeau, dus voor haar heb ik weer eens ouderwets een kaart gemaakt.

Ze is nog steeds gek op roze en Minnie Mouse, nou, dat zijn altijd goede ingrediënten voor een mooie kaart! Het papier is van de Action, de vlaggetjes en letters zijn van Noor! Design en het kaartje is opgebouwd volgens een sketch van challenge #3 van Noor en zo. Maar ja, helaas vergeten deze mee te laten dingen naar de prijs.... (kleinigheidje heb je snel). Op naar challenge #4!

 Voor Tim wisten we niets te kopen, dus we hebben voor hem een cadeaukaart bij de Intertoys gehaald. En voor hem heb ik een koffertje volgens de mal van Dutch Doobadoo gemaakt.
Het gebruikte karton is van de Action, de letters, vlaggetjes, stempel aan zijkant en de label zijn allen van Noor! Design. En de mal van het koffertje is van Dutch Doobadoo. Ik heb het koffertje gevuld met de cadeaukaart, de Intertoys-ballon die we erbij kregen en 2 zakjes met snoepjes. En oh ook dit smaakt naar meer haha!

Binnenkort volgen nog meer verjaardagen, dus ik heb nog genoeg te maken. Voor nu zeg ik: tot snel (volgende week dus.....)

Veel freubelliefs ,
Sabrina

4 opmerkingen: