donderdag 2 juli 2015

En wederom..... terug van weggeweest

Het is inmiddels donderdag 2 juli. Weer 3 maanden verder sinds mijn laatste blogbericht. Op dit moment geniet ik met mijn gezin van een welverdiende, 3 weken durende staycation. En met dit prachtige zomerweer wat ons landje sinds kort heeft bereikt, zijn wij heel erg aan het genieten!

Wel heb ik mij de afgelopen dagen gerealiseerd, dat ik mijn blog, website en facebookpagina wel heel erg heb verwaarloosd........ Het ontbreekt me simpelweg aan genoeg tijd met een baby van (bijna) 6 maanden, een baan van 24 uur en het huishouden. Freubelen? Ja als ik eens tijd heb. En die tijd is schaars tegenwoordig. Erg schaars. 

Maar ik ben tot de conclusie gekomen dat ik freubelen nog steeds niet kan missen. En dus ook niet mijn daar bijbehorende website, facebookpagina en blog. Tijd voor actie dus! Vanaf nu ga ik iedere week tijd maken voor een blogberichtje! Vanaf nu ga ik iedere week 1 dag niet besteden aan dat huishouden. Er is meer in het leven dan mama, huisvrouw en werknemer zijn! En in mijn geval is dat freubelen. En bloggen, En facebooken. Mijn website gaat ook aangepakt worden. Maar dan moet ik eerst weer het een en ander gefreubeld hebben. En laat ik daar nou net mee bezig zijn!

Mijn stijl is weer veranderd. Niet gek met al die geweldige nieuwe mallen en producten die op de markt zijn gekomen. Sinds ik een workshop heb gevolgd bij Nicole Dieltjes-van Poppel in het Brabantse Tilburg, is er een compleet nieuwe wereld voor me opengegaan. Ik heb het werken met een heat gun en embossingpoeder ontdekt. Wat een geweldig leuke techniek! Ik heb het werken met structuurpasta en masks ontdekt. Geweldig! Het scrappen heeft een compleet nieuwe dimensie gekregen. Kaarten maken doe ik nog amper, want ik vind alle andere dingen vele malen leuker om te doen! Zo heb ik voor moederdag 2 prachtige scrapalbums gemaakt met foto's van mijn dochtertje voor beide oma's. Was een uitdaging bij hobby-vision op facebook. Bedacht door Tiets Wolfard-Tjoelker. Zo leuk om te doen! Ik heb de mallen van Dutch Doobadoo ontdekt. Ik kan geen genoeg krijgen van het maken van tasjes en koffertjes en melkpakjes! De Action heeft tegenwoordig prachtige papierblokken die ik niet kan laten liggen en waar ik de leukste dingen mee gemaakt krijg. Om nog maar te zwijgen over de geweldige producten die Noor! Design allemaal in de schappen legt iedere maand.....

De planning is om aan het eind van dit jaar weer te staan op de kerstmarkt(en) in Gouda. Ik heb zoveel ideetjes in mijn hoofd! Lukt het dit jaar niet, dan zeker volgend jaar.

Als laatste nog even een blik op wat ik voor vaderdag voor de opa's heb gemaakt:


De lijstjes en letters en het grote hartje heb ik gekocht bij CCHobby. Het achtergrondpapier is van Noor!Design en de kleine hartjes heb ik met witte acrylverf behandeld en zijn van de Action. De lijst heb ik verder met witte gesso behandeld.

Mijn schoonvader vierde zijn verjaardag en mijn vader lust ook wel eens wat lekkers, dus ik heb ook voor beiden een leuke flesverpakking gemaakt: mijn schoonvader kreeg een flesje Ketel 1 met een cadeaukaart en mijn vader een flesje Whiskey. 

Het patroon van de verpakking komt uit een oud Magnolia-magazine. De basis is kraftpapier die ik heb bewerkt met een mask (van de Action) en structuurpasta. De plaatjes zijn van Marij Rahder (zo leuk die monniken en boefjes!) Het lint en de knopen zijn van de Action en de labels, letters, hart, vlaggetjes en cadeautjes zijn van Noor! Design.

Zo meteen zet ik nog wat kinderkaartjes in een nieuw bericht!

Veel freubelliefs,
Sabrina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten