maandag 21 september 2015

Kopje thee met een chocolaatje - 21 september 2015

Hallo Allemaal!

Poe, wat een drukte, de laatste weken! Gelukkig kan ik nog steeds tijd vinden om te freubelen en dit keer heb ik weer een leuke kaart voor jullie.

Afgelopen zaterdag heeft mijn collega op mijn dochtertje gepast, terwijl mijn man en ik, mijn zus van Schiphol af gingen halen. Ze vindt het gewoon erg leuk om op te passen, maar toch wilde ik haar er iets voor geven. Voorheen maakte ik graag Merci-cadeaukaarten en dat heb ik deze keer ook weer gedaan, alleen dan in een nieuwer jasje gestoken.
.

Ik heb dit keer flink uitgepakt met de Noortjes! Alles wat ik op deze kaart heb gebruikt, is van Noor! Design. Wat is dat toch een geweldig merk...... De basis van deze kaart is kraftpapier. Ik heb hier een kaart van 14 x 29,5 cm uitgesneden en gerild op 14 en 15,5 cm. Ik heb een stuk lint gepakt, dit door midden geknipt en aan weerszijden aan de binnenkant van de cardstock geplakt. Vervolgens heb ik design papier gepakt en dit gebruikt op zowel de binnen- als de buitenkant van de kaart. Zit het lint gelijk heel goed vast! Voor op de voorkant heb ik 2 blauwe stansen gebruikt, de rozen diagonaal zijn ook gemaakt met een stans, evenals de rolroosjes. De letters "Bedankt" zijn losse stempeltjes.

De binnenkant van de kaart is als volgt geworden:

Op deze foto's zie je label die bij de merci-chocolaatjes zit verstopt.

De "Enjoy" tekst en de tekst: "met een chocolaatje" zijn gemaakt met stempels. De vlindertjes zijn uitgestanst met krafpapier en groene cardstock van de Action.

De tekst op de label is ook een stempel. Overigens zijn alle teksten gestempeld met Stazon Inkt (Saddle Brown). Het lintje is een touwtje van een rol dat ik al een tijd heb liggen; geloof dat ik deze bij GeWe-Hobby heb gekocht.

De achterkant van het doosje met de chocolaatjes is gemaakt met een blauwe stans. De voorkant van het doosje heb ik gemaakt door de stans om te draaien op het kraftpapier en om te trekken met potlood, om het vervolgens uit te knippen. Dit heb ik ook op het roze designpapier gedaan.

Op de linker-binnenkant heb ik 1 zakjes thee geplakt. Het hoesje voor de thee heb ik gemaakt met designpapier, bekleed met een stuk kant (van CC-Hobby). Uitgesneden, dubbelgevouwen en dichtgeplakt. De ovale vorm achter het Me to You beertje is een blauwe mal, gestanst uit kraftpapier en designpapier. De vlindertjes zijn hetzelfde als op de rechter-binnenkant, evenals de gestempelde lettertjes.

Het doosje is aan de rechterkant dicht gestrikt met het lint,

 en de andere kant heb ik de zijjkant versierd met metalen bloemetjes.

De voorkant heb ik gemaakt met de sketch op het blog van Cheerfull Skecthes Challenge:
Je kunt nog meedoen tot eind september!

Dit was het dan voor deze week. Mijn collega vond het in ieder geval hartstikke leuk, dus missie is weer geslaagd.

Iedereen een fijne week gewenst en leuk dat je even langs bent gekomen!4 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart, mooie details en erg leuk met de thee en chocolaatjes binnenin.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een prachtige kaart! Dank je wel voor het meedoen met onze challenge op Cheerful Sketches!

  Groetjes,
  Marjoleine (DT)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow heel mooi gemaakt. je hebt genoeg om naar te kijken :)
  gezellig dat je meedoet met de challenge bij Cheerful. Succes.
  groetjes Ine (DT)
  http://creaine-challenges.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige (en lekkere) kaart, Sabrina!
  Dank je wel voor het meedoen bij Cheerful Sketches en veel succes!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen