dinsdag 29 september 2015

Warm winter wishes - 29 september 2015

Hallo allemaal,

op de valreep in de maand september, heb ik nog een kerstkaartje die ik mee wil laten doen aan een challenge. Het betreft dit keer de challenge op het blog van Dutch Doobadoo, ook een erg leuk merk van ontzettend leuke freubelspulletjes!

Dit is mijn kaartje geworden:

En dit was de sketch:


De vorm van de kaart is een shape-art mal van Dutch Doobadoo en ik heb gebruik gemaakt van wit basiskarton met het designpapier van Noor! Design. Dit is grijs, maar de foto heb ik in het donker bij kunstlicht moeten maken en daardoor zijn de kleuren wat anders.


Dit keer heb ik gebruik gemaakt van een plaatje van Marij Rahder. Ze blijven leuk!
Ik heb gekozen voor gele en roze bloemen, omdat deze kleuren ook in het plaatje terugkomen. De bloemen zijn gemaakt met een mal van Kreaxions en ik heb een pareltje van het Kruidvat als stamper gebruikt.


Bovenop de kaart heb ik met een stempel van Noor! Design de tekst "Warm winter wishes" met versamark gestempeld en met wit embossingpoeder en de heattool heb ik de tekst zichtbaar gemaakt. Ook hier heb ik een paar pareltjes van het Kruidvat gebruikt.


Onderop de kaart heb ik de tekst "winter" gemaakt met een mal van Noor!Design. Ik heb de tekst gestanst en de mal omgetrokken met potlood op wit papier en uitgesneden. Vervolgens de tekst erop geplakt en dan krijg je dit effect.

Alle randjes van het designpapier op de kaart, heb ik bewerkt met witte gesso. Dit geeft een beetje een sneeuwig effect.

Langs de middenstrook heb ik met de sneewvlokkenrand-mal van Noor! Design sneeuwvlokjes gesneden uit wit papier. Dit vond ik wel een leuke versiering op deze kaart.

Om er toch een dubbele kaart van te kunnen maken, heb ik met mijn crocodile een gaatje gemaakt in de bovenste punt en er een touwtje doorheen getrokken. Dan kun je de kaart ook ophangen als versiering in de kamer of in de kerstboom als het zover is. :)

Dit was het dan weer even. Tot de volgende keer en leuk dat je even op mijn blog langs bent geweest! 2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk plaatje! Je hebt er een mooie kaart mee gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel! Marij Rahder maakt heel veel leuke plaatjes, ik werk er graag mee! :)

    BeantwoordenVerwijderen