dinsdag 16 februari 2016

Cupcakes voor Kids - Ajaxpakket - 16 februari 2016

Goedemiddag,

het laatste Cupcakes voor Kids-pakket van januari, was voor een jongen die 14 werd en groot Ajax-fan is. Tja... als Feyenoorder was da wel even slikken natuurlijk haha maar goed, we zijn maar aan de slag gegaan. Jongens- en mannenkaarten vind ik altijd erg lastig, maar er werd me verzekerd dat jongen juist van simpele dingen houden, dus simpel werd het dit keer!


Ik heb op internet het Ajax-logo opgezocht en uitgeprint. Verder ben ik aan de slag gegaan met zwart en rood papier. Simpeler kan bijna niet :)


De tekst op de kaart is gemaakt met een letterstans van Noor! Design. De sterretjes heb ik gemaakt met een stempel, versamark en embossingpoeder. De sterretjes heb ik vervolgens uitgeknipt en met 3D-kit opgeplakt.


Het tasje heb ik in dezelfde stijl als de kaart gemaakt. Ik vond het leuker om deze zonder tekst te maken, ook gezien de leeftijd van deze jongen :) De voetballen heb ik ook van internet afgehaald, uiitgeprint, uitgeknipt en met 3D-kit opgeplakt.
In het tasje zit normaal gesproken een kleurplaat met wat snoepjes. Maar voor deze 14-jarige heb ik er een zakje met lekkere dropjes in gedaan.


De moeder van de jarige was er heel erg blij mee en naar wat wij hebben begrepen, de jarige zelf ook! En dáár doen we het uiteindelijk voor!

Binnenkort volgen de pakketten van februari hier. Dit zijn er in totaal 7. Ons project is dus een groot succes aan het worden! Wil je meer weten over Cupcakes voor Kids? Neem dan eens een kijkje op onze Facebook-pagina!

Leuk dat je even op mijn blog bent langs geweest! :)
1 opmerking:

  1. Mooi setje en leuke dingen zie ik hier!!!
    Ik ben je nieuwe volger...:-)
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen