zaterdag 20 februari 2016

Happy 4th Birthday!!! - 20 februari 2016


Goedemiddag allemaal!

Afgelopen dinsdag is mijn lieve nichtje Tess 4 jaar geworden. Vandaag viert ze haar verjaardag met een echt Frozen-feestje en daar hoort natuurlijk wel iets in Frozen-stijl bij gemaakt te worden ;)

Inmiddels ben ik vrij thuis in het maken van Frozen-kaarten en -tasjes en dit keer heb ik Elsa gekozen als hoofdpersoon:


De kaart heb ik op haar verjaardag zelf al gegeven. Ze vond hem best mooi, maar haar cadeautje was natuurlijk vele malen interessanter ;)

De materialen die ik heb gebruikt, zijn eigenlijk allemaal van Noor! Design. Het papier van bloc 6011/0019 is uitermate geschikt voor het Frozen-thema: wit met blauw papier met sneeuwvlokken etc. De randen heb ik beïnkt met blauwe distress inkt (stormy sky). Ik heb een ronde blauwe mal (6002/0379) gepakt en uitgestanst, om Elsa op te plakken. Elsa heb ik overigens van internet afgehaald en via Word uitgeprint. De tekst "Hoera, Tess 4 jaar" heb ik gemaakt met mijn favoriete letterstempels, die helaas niet meer verkrijgbaar zijn. Ik heb ze gestempeld met Versa-mark, bestrooid met witte embossingpoeder (Wow! Opaque Bright White) en met de heattool verhit.

In de linkerbovenhoek heb ik een sneeuwvlok geplakt. Deze heb ik uitgestanst met mal 6002/2018 en in het midden heb ik een blauwe parel (Action) geplakt.

In de rechterhoek heb ik 3 blauwe parels (Action) geplakt.

Onderop de kaart heb ik mal 6002/2021 gebruikt onder de dwarse balk papier. Op de linkersneeuwvlok heb ik wederom een blauwe parel (Action) geplakt.

Vervolgens ben ik met het tasje aan de slag gegaan. Dit is een zelfde tasje dat ik maak voor het Cupcakes voor Kids - project. Ik heb de gebruikte mallen van op het kaartje terug laten komen op het tasje. Het tasje is gemaakt m.b.v. de box-art mal van Dutch Doobadoo (470.713.007). Dit keer heb ik de tekst "Hiep hiep hoera" gemaakt met mijn favoriete letterstempels.


Op de zijkanten van het tasje heb ik de sneeuwvlok van de kaart weer 3 keer terug laten komen, inclusief de blauwe parel (Action).

In het tasje heb ik weer wat lekker gestopt. Dit keer geen kleurplaat ;) Ik heb deze kaart + tasje nog 3 keer gemaakt voor Cupcakes voor Kids, dus als er weer Elsa-fans langskomen, liggen ze alvast klaar!

Leuk dat je even langs bent gekomen op mijn blog!1 opmerking: