donderdag 25 februari 2016

Cupcakes voor Kids - Mickey Mouse-pakket - 25 februari 2016

Hallo allemaal!

Het tweede Cupcakes voor Kids-pakket van Februari was voor Jesse die 2 jaar werd, en gek is op Mickey Mouse. Altijd leuk om te maken, Disneykaarten! :D
Het achtergrondpapier is van een aantal blokjes van de Action. De vlaggetjes met de naam "Jesse" heb ik gemaakt met een touwtje en een snijmal van Noor!Design. De letters heb ik ook gemaakt met een snijmal van Noor!Design. Ook de blauwe achtergond van Mickey is gemaakt met een mal van Noor!Design.
De "2" is gemaakt met een Shape Art Mal van Dutch Doobadoo.


En hier dan het tasje, gemaakt met de Shape Art Mal van Dutch Doobadoo. Ik heb dezelfde elementen als op de kaart gebruikt op het tasje.


Alles bij elkaar vormt het dan toch een erg leuk geheel. In het tasje zit een kleurplaat en wat lekkers voor de jarige.

Cupcakes voor Kids is een project i.s.m. de facebookpagina "Gratis eten Zuidplas e.o.". Wij streven ernaar om kinderen, waar simpelweg te weinig middelen zijn om een verjaardag te kunnen vieren met alles erop en eraan, alsnog een erg leuke verjaardag te bezorgen met onze cupcake-pakketten, bestaande uit cupcakes, een kaart, een tasje met wat lekkers en een cadeautje. Iedere maand kunnen ouders uit de regio Zuidplas, die lid zijn van de Facebookpagina "Gratis eten Zuidplas e.o.", hun jarige kind opgeven.

Dankzij een hoop gulle giften van de mensen in onze regio kunnen we dit blijven doen, hartelijk dank!!!

Dit was het dan weer voor vandaag. Leuk dat je even langs bent geweest en graag tot mijn volgende berichtje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten